duminică, 21 iunie 2009

Regulament RRR de Targoviste



Activitatea RRR de Târgovişte este organizată în urma participarii active a voluntarilor: Andreea Băjan, Cristian Moise şi Denisa Paşalan la tabăra de ecologizare de la Buşteni, Recycle, raft & race, în perioada 18-24 mai 2009. Tabăra RRR a s-a desfăşurat pe toată durata lunii mai şi a beneficiat de prezenţa a patru serii săptămânale de câte 25 de voluntari. În tabăra, au fost organizate acţiuni de ecologizare pe Valea Prahovei şi cursuri de formare susţinute de experţi, în domenii variate: management de proiect, ecologie, comunicare, acordarea primului ajutor, responsabilitate socială corporatistă. Principalul scop al acestui program a fost formarea unor tineri - lideri care să poată organiza acţiuni de ecologizare în oraşele din care provin.

Aşadar, NOI, reprezentanţii oraşului Târgovişte: Andreea Băjan, Cristian Moise şi Denisa Paşalan, ne-am hotărât să realizăm o ediţie plagiată a acţiunii de la Buşteni, un RRR de Târgovişte, la data de 25 iunie 2009.

Regulile au fost simple: până luni 22 iunie 2009 doritorii completau formularul de înscriere şi îl trimiteau, fie prim mail, la adresa: spunedacomportamentuluiecologic@yahoo.com, fie îl depuneau la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte din cadrul Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa, iar pe 23 iunie cei selectaţi erau (de fapt, vor fii) anunţaţi, fie pe mail, fie telefonic.

Precizăm faptul că dacă veţi fii contactaţi pe mail trebuie să ne raspundeţi pentru a confirma participarea, iar dacă nu veţi fii contactaţi (pana miercuri 24 iunie 2009), vă promitem că, la urmatoarea acţiune vom ţine cont de faptul că aţi dorit să ne ajutaţi (şi vă vom implica mai activ, poate şi în organizarea evenimentului, pentru că, citez un prieten: “Gunoaie există, Slavă Domnului”) , însă nu avem capacitatea fizică, morală, financiară pentru a suporta participarea a mai mult de 40 de voluntari, iar locul care trebuie ecologizat, Pădurea Priseaca, nu este suficient de mare pentru mai mult de 40 persoane. Ne cerem încă o dată scuze dacă nu veţi fii contactaţi, însă SUNTEM ŞI NOI MICI (la propriu!) !!!

Fără îndoială, ne-am bucurat să vă cunoaștem și apreciem interesul dvs. pentru o vară eco. Suntem convinși că decizia noastră nu vă va potoli spiritul revoluționar și pasiunea pentru inițiativele curajoase de a face lumea mai verde, așa că vă așteptăm să fiţi alături de noi la proiectele viitoare!

Pentru orice întrebări, nu ezitaţi să ne scrieţi pe această adresă de e-mail.

Revenind la regulamentul activităţii, marţi, 23 iunie 2009, veţi fii contactaţi telefonic /

prin e-mail, în caz că nu avem nr. dvs. de telefon. Precizăm faptul că, dacă nu veţi confirma participarea în 12 ore de la primirea e-mail-ului, veţi fii înlocuiţi cu alţi voluntari.

Toţi cei care au depus un formular de înscriere şi nu au fost selectaţi, vor primii un mail până joi 24 iunie 2009.

Vă dorim o vară verde, fără gunoaie,

Echipa: Denisa, Cristi & Andreea




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu