miercuri, 22 iulie 2009

Iniţiativa "Plantează un copac cu un click"

Arată că eşti pregătit să lupţi împotriva schimbării climei: planteză un copac!

Bun venit pe site-ul web al Comisiei Europene „Plantează un copac cu un click”.

În fiecare an aproximativ nouă miliarde de CO2 sunt absorbite de copaci, dar aproape două miliarde de tone sunt degajate prin despădurire. Prin plantarea mai multor copaci putem să ne demonstrăm angajamentul în echilibrarea climatică a Terrei şi să facem mediul nostru înconjurător mai verde.

Alătură-te competiţiei noastre şi susţine creşterea nivelului de conştientizare al nevoii de acţiune şi abordare cu privire la schimbarea climatică.

Comisia Europeană invită tinerii europeni să ia parte la iniţiativa "Planteză un copac printr-un click" şi să se alăture în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Ia-ţi un angajament faţă de natură plantând un copac astăzi! Implică-te în campanie înregistrându-te aici.

Primii 5,000 de participanţi vor primi gratuit de la Comisia Europeană un puiet (Euonymus de 15 - 20 de cm înălţime). Puietul va fi expediat împreună cu instrucţiunile de plantare. Tot ce trebuie să faci este să iei un puiet sau copacul pe care l-ai primit, să verifici sugestiile de plantare, să plantezi puietul sau copacul şi să faci o poză care să ateste munca ta. Încarcă poza şi ai şansa să câştigi o aventură fabuloasă într-o tabără de mediu.

Respiraţi adânc şi faceţi un angajament acum. Citiţi mai multe în Provocare.

Află mai multe informaţii despre combaterea schimbărilor climatice la http://ec.europa.eu/climateaction.

Un comentariu: